Tempahan kad nama

HOME       BISNES KAD       FLYERS / BROCHURE      HARGA MENARIK      PORTFOLIO       BLOG

TEMPAHAN BISNES KAD ONLINE

Sila Klik template pilihan bisnes kad di bawah untuk memilih pelbagai template yang menarik. Setelah anda memilih template yang anda suka, whatsapp atau email kami 2 perkara iaitu “produk apa ? atau kod apa ?

gif slide bc
Sila klik di sini

Ermm..Saya sudah ada design sendiri…

Saya sudah ada contoh design… 😎 

Jika anda sudah ada design dan tidak perlu design yang baru cuma beritahu kami dan kami cuma print artwork atau design anda. Begitu juga jika anda mempunyai contoh design yang anda suka juga beritahu kami, kami akan design berdasarkan contoh design anda.

  😆 Lapisan plastik nipis

😆 Kalis air

😆 Tahan lama

😆 Permukaan rata dan licin

😆 Nampak eksklusif

BAGAIMANA MENEMPAH BISNES KAD?

Kami tidak mahu menyusahkan hidup anda dengan cara tempahan yang begitu merumitkan. Hanya  2 Langkah  Mudah untuk menempah dengan IdeaCetak.

hansome boy2
Klik dan pilih template
Klik dan pilih template2
kami akan hubungi anda segera

CONTOH

HARGA KAD NAMA

**Di bawah adalah senarai harga bisnes kad semenanjung. Design & Penghantaran adalah PERCUMA. Harga sedikit berubah jika penghantaran ke SABAH & SARAWAK.

Kad adalah jenis material berkualiti tinggi dengan lapisan laminate sebagai protection. Kad kelihatan lebih menarik dan eksklusif.

 

harga bisnes kad
free-design-1

KAD BERKUALITI TINGGI

Kad dilapisi laminate pilihan samada matt atau gloss.Laminate membuatkan permukaan kad kelihatan lebih menarik dan cantik. Bukan itu sahaja, ianya sebagai protection supaya lebih tahan sinaran UV dan lebih kalis air. Kualiti bisnes kad anda melambangkan kredibiliti anda dan perniagaan anda.

ukuran bisnes kad

PROSES TEMPAHAN

Percuma

DESIGN & PENGHANTARAN

FREE DELIVERY2
gif arrow down

NAK JIMAT LAGI???

Jika anda nak jimat lagi, sila klik link di bawah untuk melihat harga bisnes kad SUPER EKONOMI. Mungkin ada perbezaan dari segi kualiti material. Mungkin itu yang anda perlukan. 

Design dan penghantaran juga PERCUMA !! 

KLIK

Ya. Dah tentu boleh. Anda boleh tukar atau masukkan gambar baru pada template  pilihan anda. Jika anda dah ada gambar sendiri adalah lebih baik. Tapi pastikan gambar anda tak pecah. 

Ya boleh. Anda juga boleh menambah maklumat atau wording  pada template anda. Pastikan anda tahu apa maklumat yang perlu anda masukkan. Anda  juga perlu hantar maklumat itu kepada kami.

Boleh juga. Anda juga boleh menukar warna template samada latar belakang atau corak-corak kepada warna pilihan anda mengikut kesesuaian tema perniagaan anda.

TEMPAH SEKARANG !!!