BAGAIMANA PASTIKAN BISNES KAD MURAH KELIHATAN MENARIK

Anda baru terfikir nak order bisnes kad murah online ? Hari ini, banyak syarikat printing online menawarkan servis design. Sebenarnya, kebanyakan syarikat printing mempunyai banyak design menarik untuk anda pilih. Apa pun ada yang perlu anda tahu mengenai bisnes kad. Bisnes kad anda tidak semestinya kena mahal. Kad yang ringkas juga boleh menarik perhatian. Jadi anda tak perlu bayar lebih untuk bisnes kad yang ringkas. Tidak semestinya dengan harga murah bisnes kad anda kelihatan murah. Banyak bisnes kad yang kelihatan sangat menarik walaupun harganya murah. Jika anda pandai design sendiri bisnes kad anda adalah satu bonus. Hanya perlu print dengan syarikat printing profesional.

Jadi bagaimana nak pastikan bisnes kad murah anda kelihatan menarik? Pertama, letak gambar anda yang kelihatan sangat profesional. Cuma adjust saiznya. Kedua, pilih warna yang sesuai. Jika print hitam putih di tempat anda adalah murah, tak jadi masalah. Warna hitam menyebabkan kad anda kelihatan klasik dan ringkas. Jangan lupa nama company anda sebagai heading. Pastikan ianya bold dan lebih menonjol daripada yang lain-lain. Jangan lupa pula masukkan nama dan jawatan anda. Jika anda ada tagline adalah sangat bagus. Supaya mereka dapat menghubungi anda, masukkan juga nombor telefon, alamat pejabat dan juga alamat email. Adalah satu kelebihan jika anda mempunyai logo syarikat dan masukkannya sekali. Bila dah siap design bisnes kad murah anda, segeralah cetak di kedai cetak terbaik.

Jika anda pandai design sendiri anda sudah jimatkan kos upah design. Bukan itu sahaja, anda juga puashati dengan hasil kerja anda sendiri. Proses mencetak bisnes kad anda pun  cepat jika anda sudah ada softcopy design anda sendiri. Anda mungkin perlu bayar kos penghantaran. Bagaimana pun ianya lebih baik daripada terpaksa keluar kos minyak dan stuck dalam kesesakan lalulintas. 

Kesimpulannya, Asalkan anda tahu bagaimana menjadikan bisnes kad anda kelihatan mahal dan eksklusif, tidak jadi masalah jika anda hanya memiliki bisnes kad murah. ideacetak.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *